UX Development Cloud

Wij realiseren creatief en technisch hoogstaande online projecten

Over Ons
Digitale groei

Digitale groei

Met 15 jaar ervaring in de digitale sector zit vernieuwing en een sterke drive voor kwaliteit in ons bloed. Bij Lab Digital werken ongeveer 35 specialisten, zowel technisch als creatief, wat ons in staat stelt om digitale producten te ontwerpen, bouwen en onderhouden voor onze klanten. We helpen onze opdrachtgevers naar het volgende niveau in hun digitale reis en zorgen voor groei middels een nauwe samenwerking met altijd focus op realisatie.

Diensten

Diensten

User experience vormt voor ons het uitgangspunt, de (eind)gebruiker staat centraal. De customer journey is bepalend in veel van onze producties. Een interface die gericht is op de eindgebruiker, met wat voor doel dan ook, is voorwaarde. We werken graag met Python, React en React Native.

 • Technologisch advies
 • Online strategie
 • Agile advies
 • Design
 • Cloud hosting
 • Operate & Optimise
 • Websites
 • Maatwerk software
 • E-commerce
 • Apps

Wij werken onder andere voor:

 • clients_Heineken.png
 • Danone Logo
 • Lexus Logo
 • Toyota Logo
 • Liander Logo
 • Agradi Logo
 • ABM AMRO Logo
 • clients_PonBusinessMobility.png
 • clients_Transtrend.png
 • clients_Shuttel.png
 • clients_Ahold.png
 • clients_Auto.png
 • clients_Hanno.png
 • clients_Innogy.png
 • clients_Canon.png

Portfolio

cases-liander.jpg

Liander

Liander is netbeheerder voor 3 miljoen Nederlandse huizen en bedrijven. Lab Digital ondersteunt Liander op verschillende fronten bij het digitaliseren en optimaliseren van haar diensten. De drie belangrijkste servicepijlers van Lab Digital vormen de rode draad: UX als startpunt, cutting edge maatwerk software ontwikkeling en een cloud-native benadering als basis.

Danone case lab digital

Danone

Lab Digital is werkzaam voor verschillende grote onderdelen van Danone, waarbij digitalisering en het ontwikkelen van slimme (internationale) tooling een rode draad vormt. Neem voor meer informatie over onze activiteiten voor Danone contact met ons op.

cases-toyota.jpg

Toyota Private Lease

Een tool die zowel op smartphone, tablet als desktop zo goed mogelijk converteert. Lab Digital ontwikkelde binnen een strak tijdspad de nieuwe rekentool voor Toyota Private Lease, in opdracht van Alcredis Finance. Ontsloten binnen het bestaande systeem landschap van Toyota Nederland, volledig responsive en, naast op Toyota.nl, ook geïntegreerd in de dealerwebsites van Toyota Nederland.

Bekijk project
cases-arie1.jpg
cases-arie2.jpg

Arie Fixt 't

Een nieuw concept waarin samen met de klant een MVP-versie van de Arie Fixt 't App is ontwikkeld. Lab Digital droeg bij aan het concept, UX en de gehele technische realisatie van de React Native-app. Met deze app kunnen klanten onderhoud plannen voor hun Caterpillar graafmachines, artikelen bestellen in de winkel en snel contact opnemen met Arie voor ondersteuning.

cases-amstelgold.jpg

Amstel Gold Race

Jaarlijks fietsen vele duizenden de Amstel Gold Race: Nederlands grootste wielerevenement. In nauwe samenwerking met Heineken en stichting Amstel Gold Race, heeft Lab Digital het inschrijfplatform voor dit evenement ontwikkeld. In slechts 2 maanden werd een high traffic inschrijfpagina en mijn-omgeving ontworpen en gebouwd. Een schaalbare oplossing op basis van het Python framework Django.

Bekijk project
cases-pbmw.jpg

Pon Business Mobility

Lab Digital ontwikkelde samen met PON Business Mobility een website die een brede mobiliteitsoplossing biedt voor bedrijven en inspeelt op de veranderende mobiliteitsbehoefte. Het contentplatform geeft de bezoeker veel informatie over actualiteit en biedt tevens een totaaloplossing in samenwerking met Mind, Greenwheels, Shuttel en meer.

Bekijk project
cases-innogy.jpg

Innogy

Lab Digital ondersteunt verschillende (internationale) OpCo’s van Innogy. In Nederland zijn dit Essent en EnergieDirect. Het betreft o.a. cross channel conversie optimalisatie en de ontwikkeling van slimme oplossingen op het gebied van geautomatiseerde, data gedreven advertising toepassingen gekoppeld aan klant data. Daarmee kan ingespeeld worden op klantretentie en acquisitie.

cases-transtrend.jpg

Transtrend

Lab Digital ontwikkelde een huisstijl, een krachtige online strategie en een inspirerende bedrijfswebsite voor Transtrend. Een klant met een geweldig verhaal wat resulteert in een unieke samenwerking voor beide partijen. De combinatie van (digitale) creativiteit en de vervolgstappen op het gebied van digitalisering gaan bij Transtrend hand in hand.

Bekijk project
cases-hanno.jpg

Hanno

Al jouw financiën geregeld en op orde. Daar staat Hanno voor. Lab Digital heeft, in nauwe samenwerking met Fairchild, Hanno.nl mogen ontwikkelen. De samenwerking tussen het technologische en creatieve aspect heeft een sterk functioneel platform opgeleverd. Het platform biedt een mix tussen usability, slimme technologie en security. Inmiddels maakt Hanno het leven makkelijker voor de huizenkoper.

Bekijk project
cases-landport.jpg

Landport

Landport Europe is een specialist op het gebied van batterijen, opladers en accessoires. Digitalisering speelt in deze sector een steeds belangrijkere rol, terwijl het belang van persoonlijk klantcontact een essentiële voorwaarde blijft voor commercieel succes. Lab Digital adviseerde Landport op het snijvlak van e-commerce en digitalisering van de diensten van Landport.

cases-agradi.jpg

Agradi

De grootste webshop voor dieren en buitenleven. Met meer dan 150.000 producten online een belangrijke speler in Europa. Op basis van Python en het e-commerce framework Django Oscar, is in 5 maanden tijd deze hoog-converterende webshop her ontwikkeld. Een klus met ambitie, uitdaging en daarmee een perfecte match voor Lab Digital.

Bekijk project
cases-goprivatelease.jpg

Go Private Lease

Alcredis (onderdeel van de Louwman Groep) heeft tientallen jaren ervaring in financiële diensverlening binnen de automotive. Des te krachtiger maakt dat het feit dat juist Alcredis nu een eigen private lease platform heeft. De rijke ervaring binnen de financiële wereld, automotive en een ondernemende drive in combinatie met de nieuwste technologie maken het nieuwe Go private lease platform uniek.

Bekijk project
cases-pica.jpg

Pica Typen

Lab Digital realiseerde de e-learning omgeving Pica typen voor Blink uitgevers. Het team van Pica heeft hun ervaring en technische eisen vertaald naar een dynamische, rijk gevulde en interactieve leeromgeving. Persoonlijk contact en adaptief per leerling is wat deze typecursus uniek in zijn soort maakt. Via een duidelijke tool beheren scholen hun leerlingaccounts en kunnen zij real time meekijken.

Bekijk project
cases-msm.jpg

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een uit Amsterdam afkomstig lifestyle merk dat verzorgingsproducten, luxueuze huisgeuren en mineraalwater produceert. Lab Digital ontwikkelde samen met hen een mobiel vriendelijke B2B portal, die er zorgt dat internationale klanten online kunnen inkopen.

cases-shuttel.jpg

Shuttel

Lab Digital ontwikkelde de volgende fase van de e-commerce-omgeving voor dit hightech mobiliteitsproduct dat bestemd is voor eindklanten. De grenzeloze mogelijkheden op het gebied van (digitale) loyaliteit vraagt om een sterke basis. Lab Digital is tevens verantwoordelijk voor de infrastructuur van Shuttel binnen Amazon Web Services.

cases-confy1.jpg
cases-confy2.jpg

Confy

Als je samen pakketjes ontvangt ben je altijd thuis. Met die propositie heeft de start-up (app) Confy het licht gezien. Lab Digital werkte mee aan de propositie en technologie en verzorgt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever de verdere uitbouw van dit platform.

Contact

Adres

Lab Digital
Kanaalweg 14G
3526 KL Utrecht

Telefoon

+31 (0)85 060 3980

E-mail

info@labdigital.nl

Social

 • Linked in
 • Twitter
 • Instagram
 • GitHub